اخبار فوری
- 1403/12/14 برگزاری ملاقات مردمی با رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در دومین سهشنبه اسفندماه ۱۴۰۳
- 1403/12/13 همافزایی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و فرمانداری تالش برای تأمین سلامت و رفاه شهروندان
- 1403/12/13 آمادگی نظام سلامت گیلان برای ارائه خدمات درمانی در ایام نوروز و کاهش تصادفات جادهای
- 1403/12/13 پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، به مناسبت روز جهانی شنوایی
بررسی تراریختگی 60 نمونه ماده غذایی در سال 1402
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پذیرش 60 نمونه ماده غذایی جهت بررسی تراریختگی در سال 1402 خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا) ؛دکتر فیروز سرودی- معاون غذا و دارو دانشگاه در این خصوص اظهار داشت؛ با توجه به توانمندی آزمایشگاه معاونت غذا و دارو در شناسایی فرآورده های تراریخته؛تعداد 60 نمونه موادغذایی ارسالی از معاونت های غذا و دارو کشور پذیرش و از لحاظ تراریختگی مورد آزمون قرار گرفت.
وی در پایان افزود؛ سازمان غذا و دارو با توجه به وظیفه ذاتی خود که تضمین سلامت و ایمنی مواد غذایی است از سال 1387، دستورالعملی را تحت عنوان دستورالعمل اجرایی نحوه نظارت و بررسی مواد اولیه و واردات فرآورده های غذایی تغییر ژنتیک یافته تدوین نموده که به موجب آن انجام آزمون های تخصصی بر روی فراآورده های تراریخته برای تمامی تولیدکنندگان و واردکنندگان لازم الاجرا می باشد.
لازم به ذکر است؛ محصولات تراریخته ، محصولاتی هستند که با تغییرات آزمایشگاهی، به ترکیب جدید ژنتیکی تبدیل شدهاند و ساختار ژنتیکی آنها با مهندسی ژنتیک، تغییر یافته باشد.